Om oss

PROFILTRYKKERI & SKREDDERSØM

OM CAMISA

Historien vår begynte på den vakre øya Frøya, ytterst ved havgapet på Trøndelags kyst. Der startet vi med design og søm av T-skjorter. Etter mange år har T-skjortene våre vokst til å bli en hjørnestein i sortimentet og er fortsatt blant våre mest ettertraktede produkter.

Faktisk tør vi påstå at vi har Norges største utvalg av T-skjorter! Dette er selve essensen bak vårt navn, «Camisa», som betyr skjorte. En hyllest til vår opprinnelse og lidenskapen som fortsatt brenner sterkt i hvert plagg vi lager.

Vi tok en dristig beslutning da tekstilbransjen gikk gjennom forandringer og konkurransen økte. For å møte utfordringene på en positiv måte og tilby enda bedre kvalitet, valgte vi å flytte produksjonen og etablere oss med et eget team i Estland. Denne endringen har gitt oss muligheten til å heve standarden og levere produkter som vi er enda mer stolte av.

Tekstilbransjen har ofte blitt assosiert med bekymringer om kvalitet, miljø og arbeidsforhold. Vår egen produksjon i Estland har imidlertid de samme HMS-reglene som i Norge. Som EU-medlem følger de strenge EU-regler og deler verdier med Skandinavia. Estland er også et av våre naboland, som gir oss muligheten til å tilby kortreiste produkter.

Vår egen fabrikk gir deg muligheten til skreddersydde tekstiler. Vi kan hjelpe deg med alt fra silketrykk til preging, broderi og veving, strikkefabrikasjon og fargeri – vi har alle maskinene som trengs.

Vi velger kun blant de beste råvarene. Våre stoffer til klær har øko-tex-sertifikat, noe som betyr at de ikke inneholder skadelige kjemikalier. I tillegg til øko-tex-sertifisert bomull, tilbyr vi også økologisk bomull og bambus. Camisa leverer sterke profilklær med miljø i fokus. 

Helt fra fjæresteinene og til ny utsikt over Europa har vi gjennom årene etablert partnerskap med Europas største og ledende grossister. Dette samarbeidet har åpnet opp for et enormt utvalg av produkter. Det gir deg uante muligheter som bokstavelig talt ligger innenfor umiddelbar rekkevidde.

Vi ser fram til flere prosjekter og til å finne de gode løsningene sammen med deg!

VÅRT MANTRA ER

Skreddersøm koster ikke skjorta!

SE VÅRE

Vi er stolt av å kunne si at vi har bygget solide relasjoner til våre samarbeidspartnere. Siden starten i 1987 har vi levert millioner av plagg til tusenvis av bedrifter, lag og organisasjoner. Vi setter pris på alle og enhver som har utviklet sine profilprodukter med oss!

HVORFOR VELGE

PROFILERING FRA CAMISA?

PROFILTRYKKERI MED EKSPERTISE

Camisa har lang erfaring med produksjon av tekstiler og trykk av logo/design på klær og profilartikler. Dette gjør oss til en seriøs og trygg aktør med sterk kompetanse innen profilering. Vi er løsningsorientert, en samarbeidspartner du kan stole på og din ekspert på designteknikker. God kvalitet, levert raskt og til fine priser. Vi gleder oss til å jobbe med deg!

DIREKTE FRA VÅR FABRIKK

Camisa har egen tekstilproduksjon som gir deg som kunde en enorm frihet til å skape det du trenger. Vi styrer hele prosessen fra strikking, farging og søm til ferdig trykk/brodering av design og logoer. Vi velger blant det beste av råvarer for å sikre høy standard, og benytter kun kvalitetsstoffer i økologisk bomull/bambus. Skreddersøm koster ikke skjorta, er vårt mantra!

MILJØVENNLIG - ETISK - KORTREIST

Da vi har kontroll på alle innsatsfaktorene i produktene, har vi også kontroll på kvaliteten i alle ledd. Med Europas største grossister med på laget får du detaljhandelskvalitet til svært gode priser. Alle våre underleverandører har sin produksjon i Skandinavia og Nord Europa. Vårt brede utvalg gir deg muligheten til å finne de beste løsninger tilpasset ditt behov.
VI GLEDER OSS TIL Å HØRE FRA DEG