Bag med logo

Bag med logo er ideelt for både idrettslag, organisasjoner og bedrifter. En bag er en flott gave til både ansatte, kunder og samarbeidspartnere. Det er en av de profileringsartiklene som vil bli brukt mye, og ofte – både i sammenheng med jobb og på fritiden. I tillegg kan man oppnå god profileringsverdi ved å plassere sin logo på en bag som blir brukt på både små og store turer, i hverdagen og på ferier.

Vi har bagger i alskens varianter – fra den vanntette varianten, Splash, til den store og praktiske reisebaggen Joy og den nette, lille reisebaggen Air.

Alle baggene kan skreddersys og tilpasses etter dine ønsker. Vi kan levere baggene i den fargen du ønsker, med trykk av din bedrifts logo eller slagord – til en overkommelig pris. Slagordet vårt er nemlig at «skreddersøm skal ikke koste skjorta». Derfor gjør vi alt vi kan for å holde prisene nede og kvaliteten oppe.

Skreddersøm til en overkommelig pris går heller ikke på bekostning av etiske og miljømessige hensyn. Alle profileringsartiklene blir produsert på fabrikker i Estland, som vi har et tett samarbeid med. Arbeidsforholdene på fabrikkene er helt etter norsk standard og miljøhensyn blir ivaretatt underveis i alle ledd av produksjonsprosessen.

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med skreddersøm av bagger med din bedrifts logo!