Undertøy med eget trykk

Undertøy med eget trykk er morsomt! Hos Camisa kan du få både boksershorts, sokker, ulltrøyer og longser med eget trykk.

Alt av undertøy er produsert i bambus, som er både behagelig og allergivennlig. Bambus puster godt, og varmer på kalde dager. Materialet er også antibakterielt og veldig holdbart, bambus holder seg friskt lenge. I tillegg er bambus et usedvanlig miljøvennlig produkt!

Enten du ønsker å gi dine ansatte et deilig undertøyssett i bambus til bruk på skiturer og i sofakroken hjemme, om du vil gi bort et par morsomme sokker med eget trykk til dine kunder, eller om du er på utkikk etter behagelige boksershortser med eget trykk – finner du det hos Camisa.

Undertøyet du kjøper hos Camisa er produsert i Estland, på fabrikker vi samarbeider tett med. Arbeidsforholdene på fabrikkene er gode og hensynet til miljøet ivaretas i alle ledd av produksjonen. Blant annet er materialer og trykkfarger miljøvennlige.

Alt av undertøy kan skreddersys etter dine ønsker. Vi kan endre på både farger og plassering av logo, og alt i undertøy og sokker leveres i ønskede størrelser. Ta kontakt med oss i Camisa, så hjelper vi deg med skreddersøm og produksjon av undertøy med eget trykk!

PS! Sjekk også vårt store utvalg i gensere med trykk, som er fine både som firmagaver og en del av arbeidsantrekket.