Handlenett

Handlenett med logo er den perfekte, kostnadseffektive gaven til både ansatte, kunder og samarbeidspartnere. Handlenett er både miljøvennlig og økonomisk i bruk. I tillegg har handlenett med egen logo høy profileringsverdi. Her får du med andre ord mye for pengene!

Foruten miljøgevinsten og det faktum at handlenett er særdeles miljøvennlig og effektivt som profileringsartikkel – må den store eksponeringsflaten og designmulighetene nevnes. På et handlenett har man en helt unik mulighet til å fronte sitt budskap på en relativt stor flate. Vi i Camisa kan skreddersy og designe handlenettene akkurat slik du ønsker, for å fremme ditt budskap. Du kan selv velge både farger, tekst, størrelse og fasong.

Vårt motto er at «skreddersøm skal ikke koste skjorta». Derfor gjør vi alt vi kan for å levere profilartiklene du vil ha, slik du vil ha dem, til en overkommelig pris.

Prisen skal heller ikke gå på bekostning av kvalitet og etikk. Alle produktene våre, handlenettene inkludert, er laget i materialer av høy kvalitet og produsert på etisk forsvarlig vis. All vår produksjon foregår på fabrikker i Estland, som vi har et tett samarbeid med. Derfor kan du være trygg på at arbeidsforholdene på fabrikkene er gode og at miljøhensyn blir tatt, i alle ledd av produksjonen.

Ta kontakt med oss for skreddersøm av handlenett til din bedrift, din organisasjon eller ditt lag!