Jakke med logo

Jakker med logo forsterker din profil og vil garantert bli satt pris på. Uniformér din bedrift, lag eller organisasjon med en jakke som både vil øke synligheten når du er på reise, og samtidig dekke deres praktiske behov. En jakke kan virke teambyggende og gir et proft uttrykk. Og når dere står samlet vil dere vises ekstra godt. Jakker med logo har høy profileringsverdi da de gjerne brukes både i jobbsammenheng og på fritiden. Gjør seg også godt som firmagave til både ansatte, kunder og samarbeidspartnere. Camisa har et stort utvalg av kvalitetsprodukter og rimelige varianter for profilering, tilpasset ditt formål. Ta kontakt med oss for å tilpasse et eget pristilbud.

Enten du er ute etter varme, deilige dunjakker og boblejakker som holder dine ansatte varme på vei til og fra jobb så vel som i skibakken, eller om du er på jakt etter praktiske og sporty fleecejakker – finner du dem hos Camisa. Kanskje du kunne tenkt deg å investere i noen populære softshelljakker med bedriftens logo som firmagave til dine samarbeidspartnere? Ønsker du å spandere en flott skalljakke med perfekt passform på dine ansatte? Trenger idrettslaget matchende softshelljakker? Uansett hva du trenger, fikser vi i Camisa det!

Vårt mantra er at «skreddersøm skal ikke koste skjorta». Vi gjør alt vi kan for å levere det du ønsker og forventer, til en rimelig pris. Dette klarer vi, uten at det går på bekostning av kvalitet. Både i produksjonsprosessen og på sluttproduktet, er kvalitet i fokus. Alle våre profilklær tilvirkes på fabrikker i Nord Europa, som vi samarbeider tett med. Slik sikrer vi at både gode arbeidsforhold og miljøhensyn ivaretas.

Ta kontakt med oss, så designer vi jakker med logo eller trykk etter dine ønsker, til din bedrift, organisasjon eller lag!