Referanser

Referanser

UKA er Norges største kulturfestival og eldste studenteruke. Denne festivalen er en av våre største referanser blant festivaler. Representert av dyktige studenter som vi i tett samarbeid med, utvikler utallige logoprodukter, arbeidsklær og merch, med enda flere titler og design.
 • Vi i UKA-23 har vært utrolig fornøyd med vårt samarbeid med Camisa. UKA organiseres hvert andre år av over 2000 frivillige studenter, som ofte ikke er vant med å jobbe i en så stor skala. Derfor har det vært ekstra viktig for oss å ha god kommunikasjon med våre leverandører. Dette føler vi Camisa leverte på, både ved å være raske til å svare på henvendelser, hjelpe til med å velge ut riktige produkter, samt gi realistiske frister. Når det skal arrangeres festival kan det fort oppstå uforutsette hendelser og situasjoner man bare må løse på sparket. Camisa har vært en uvurderlig samarbeidspartner, veldig løsningsorientert og villig til å hive seg rundt ved behov. Anbefales på det sterkeste!

  Referanser - Maren Kraft - Arbeidsklær og merch - UKA-23 - Norges største kulturfestival
  MAREN KRAFT
  Økonomiansvarlig i Grafikken, UKA-23 - Kulturfestival i Trondheim
 • UKA – 23 er nå over, og i den anledning ønsker vi å takke alle leverandører som har vært sentrale i gjennomføringen av årets festival. Dette gjelder selvsagt Camisa, uten deres gode samarbeid, kunnskap og problemløsning så hadde ikke arbeidsklær til alle de frivillige, merch og gjenggenser gått så på skinner som det det har gjort. Tusen takk for innsatsen og all hjelp! Jeg tror jeg kan snakke for hele grafikken at om vi, ved en senere anledning, enten som privatperson, i verv rolle eller ansatt, skulle hatt behov for en merch leverandør, så ringer vi Camisa.

  Referanser UKA merch - Camisa Profilering
  GRAFIKKEN UKA-23
  UKE-styret
 • Vi i UKA-21 har vært veldig fornøyd med samarbeidet vårt med Camisa. Ettersom UKA er organisert av studenter som ofte ikke er vant med å jobbe i en så stor skala, er det ekstra viktig å ha god kommunikasjon med leverandører. Dette føler vi Camisa leverte på, både ved å være raske til å svare på henvendelser, hjelpe til med å velge ut riktige produkter, samt gi realistiske frister. Det kan fort oppstå kaos når man prøver å arrangere festival, men jeg føler personlig at Camisa gjorde det litt lettere!

  UKA Kultur - festival - Merch - Camisa Profilering
  HELGE HVEEM HOLTESTAUL
  Effektdesignansvarlig UKA-21 - Kulturfestival i Trondheim
I 2023 ble Rosendal Teater nominert til "Årets Markedsfører 2022" av Trondheim Markedsforening. Like etter ble de nominert til årets NPU-pris, i kategorien FORNYER, av Norsk Publikumsutvikling. Camisa er heldig bidragsyter og har laget alt av merch. Rosendal Teater doblet omsetningen sin i 2022. Dette ved bruk av blant annet historiefortelling og ny kommunikasjon- og markedsstrategi. Slik har teatret klart å fremstå med lavere terskel og lyktes i å gjøre det de søker over alt: Å være et sted som bygger fellesskap rundt kunst.
 • Vi ble tipsa om Camisa da vi skulle flytte inn i et nybygget Rosendal Teater i 2019, og var midt i et heftig arbeid med å bygge opp en helt ny merkevareplattform. Siden har vi blitt værende som kunder, og sammen har vi skapt en lang rekke produkter som har tydeliggjort hvem Rosendal Teater er for eksisterende og nytt publikum. Camisa er ryddige, hjelper oss med inspirasjon, følger opp over tid og har både bærekraftige og kule produkter som publikum elsker. Vi anbefaler dem på det varmeste!

  Rosendal Teater - Pia Martine Faurby Rosenkilde - Referanse - Camisa Profilering
  Pia Martine Faurby Rosenkilde
  Markeds- og kommunikasjonsleder - Rosendal Teater
 • Merch har vært en viktig del av pakka, og vi har vært så fornøyde! Fikk faktisk en telefon i dag fra P3 med spørsmål om hvor de fete capsene er fra.

  Rosendal teater logo
  ROSENDAL TEATER

Vi har over flere år benyttet oss av Camisa som leverandør på profilartikler. En av mange fordeler er et bredt spekter av produkter, samt at de er flinke til å komme med alternative forslag, i ulike prisgrupper. I tillegg er de gode til å følge opp, leveringer kommer når de skal og produktene har den kvaliteten vi er blitt lovet.

Vi har gjennom årene i samarbeid med Camisa laget alt fra T-skjorter, hettegensere, luer, multihalser, palletrekk, beach flag, bannere og en rekke produkter, firmagaver og giveaways.

Heidenreich - uniformering - profilprodukter - Camisa Profilering
KJETIL GRØNBAKKEN - Markedssjef
Heidenreich AS - Spesialist innen VVS, VA & Varme
Rockheim – Det nasjonale museet for populærmusikk har samarbeidet med Camisa siden åpningen av museet i 2010.

Camisa har produsert arbeidsklær for våre museumsverter, som T-skjorter og hettejakker. I tillegg har de hjulpet museumsbutikken med å utvikle egenprodusert merchandise som T-skjorter, handlenett, buttons, memospill og penner. Vi er stolte over å, nesten daglig, selge T-skjorter og handlenett, med høy kvalitet på både trykk og tekstiler.

Camisa, ved Jan Raphael, har gitt – og gir oss veldig god service i prosessen med å utvikle salgbare produkter, som i tillegg til å bidra til økt omsetning, også gir Rockheim god reklame. De få gangene vi har vært misfornøyd med noen trykk, har vi fått tilbud om ny produksjon eller annen kompensasjon vi har blitt enig om.

Rockheim - merch - Camisa Profilering
CHRISTIN HOFF - Butikkleder
Rockheim - Det nasjonale museet for populærmusikk
Akademika representerer de største universitetene i Norge. Camisa har skreddersydd profilklær og laget en unik kolleksjon med hettegensere, collegegensere og hettejakker ved hjelp av Camisa spesialproduksjon.

Vi i Akademika benytter Camisa sin ekspertise til å produsere og levere bekledning med NTNU profil for salg i våre bokhandlere. Tekstilene er i god og bærekraftig kvalitet med fin passform og samarbeidet med Jan er upåklagelig. Han er svært tilgjengelig og gir den beste servicen. Vi er veldig godt fornøyd med det samarbeidet vi har med Jan og Camisa.

NTNU Akademika - merch - Camisa Profilering
KARIANNE SÆTHER - Regionleder
Akademika Trondheim