DUNJAKKE SCOTIA

Varekode: PF 39305990

DUNJAKKE SCOTIA har en god balanse mellom stil og komfort. De elastiske båndene nederst og på ermene gir jakken en komfortabel og lett tettsittende passform. Den beskytter mot kjølig vind og sørger for at du alltid føler deg vel. Dunjakken har vannavvisende overflate, som gjør jakken enestående under utfordrende værforhold og tåler daglig bruk. Det lette materialet gjør det enkelt å bevege seg i, og føles behagelig å ha på seg hele dagen. Jakken har et duntett stoff som hindrer dun/fjær i å slippe ut og sikrer langvarig varme og ekstra god holdbarhet. Dunisolasjonen er RDS sertifisert (Responsible Down Standard), og består av dun og fjær som gir lett varme, uten at det går på bekostning av etiske standarder. Jakken har reflekterende detaljer på hofte og glidelåser med «zipper-puller» som sørger for at du vises. Det følger med et ekstra sett glidelåsdragere, slik at du kan velge mellom en kontrasterende eller dempet sort farge. Dunjakkene finnes i flere farger, tilgjengelig for både damer og herrer i størrelser fra XS-3XL.

Camisa leverer rimelig logomerking til bedrifter, lag og organisasjoner. På denne jakken har du flere dekorasjonsmuligheter og kan velge mellom brodering, silketrykk eller transfer.
Vi hjelper deg å finne løsningene som passer best til din profil og ditt formål.

TA KONTAKT MED OSS HER 

PRODUKTINFORMASJON
Størrelse XS – 3XL | Materiale Dull cire 20D vevet med vannavvisende finish i 100% Nylon, Padding/filling, Down insulation: Responsible Down Standard (RDS) i 90% Dun og 10% Fjær | Vekt 115 g/m2