FOTBALLDRAKT PREMIUM

Varekode: MO SPORTSKLÆR PREMIUM O-hals SG1006 / V-hals SG1007

FOTBALLDRAKT PREMIUM SPORT er en teknisk T-skjorte med heldekkende sublimert trykk. Legg til shorts for å lage et eget sett! Skap ditt eget design på lagdrakten og tilpass til hver enkelt spiller med individuelle nummer, navn og størrelser. Passer for en rekke type lagsporter fra idrettslag til bedriftslaget.

Premium produkter sublimeres med maskiner og spesiallagde farger fra Japan. Kjent for å gjengi levende farger og høy detaljrikdom. Varier med ulike stoffkvaliteter. Her kan du velge mellom to ulike materialer 145 g/m² polyester interlock eller 145 g/m² polyester mesh. Du kan også blande og leke med disse to kvalitetene på for eksempel forsiden og baksiden av trøyen. Interlock refererer til en spesifikk strikketeknikk som resulterer i et stoff med tosidig stretch og god holdbarhet. Det er også mer holdbart og har en mykere følelse på grunn av den tettere vevningen. Dette gjør det til et populært valg for klær som krever både komfort og ytelse.

Mesh-stoffet tillater bedre luftgjennomstrømning enn vanlig polyester, noe som bidrar til bedre ventilasjon og kjøling under aktivitet. Polyester har naturlige fukttransporterende egenskaper som bidrar til å trekke svette bort fra kroppen og holde deg tørr og komfortabel under trening. Det tørker raskt etter vask eller svetting, noe som gjør dem praktiske for hyppig bruk. Materialene er kjent for sin holdbarhet og motstand mot riving og slitasje, noe som gjør det egnet for idrettsaktiviteter der klærne utsettes for mye bevegelse

FOTBALLDRAKT PREMIUM SPORT kan produseres helt ned til 10 stk. Velg mellom rund eller V-hals. T-skjorten har tilvalg på nakkeetikett med størrelse, standardmerke med vedlikeholdsinfo og kan leveres med et eget trykk i nakken. Flere valg på skrifttyper på navn og nummer. Shortsen kan leveres med eller uten lommer.

TA KONTAKT MED OSS for å tilpasse et eget pristilbud for deg.

PRODUKTINFORMASJON
Størrelser unisex/herre/dame XS-4XL | Vår størrelsestoleranse er +/- 2 cm. Siden plaggene er trykt i CMYK, kan de endelige trykkfargene avvike med opptil 15 % i farge og nyanser fra originalkunstverket som leveres | Prisene inkluderer levering til en adresse i det landet hvor ditt selskap er registrert hos oss; med unntak av land utenfor Europa og ikke-fastlandet | Alle kostnader i forbindelse med endringer i design eller annullering av bestilling vil bli fakturert. Angitte leveringstider avhenger av produksjonskapasitet og leverandørens helligdager.