HYBRIDJAKKE ELEVATE RESULT® WORK GUARD

Varekode: Elevator R314X

HYBRIDJAKKE ELEVATE fra RESULT® WORK GUARD – en avansert og teknisk jakke som er ideell for alle årstider. Designet oppleves som den perfekte balanse mellom komfort og funksjonalitet. Jakken har et pustende materiale som gir luftgjennomstrømning uten å ofre varme. Den har i tillegg polstring i front som gir ekstra isolasjon. Den polstrede kroppen, sammen med kantbåndet ved mansjettene og hemmen, gir en konturert passform som holder kulden ute. Den børstede innsiden og elastisiteten i plagget gjør den veldig bekvem å bruke. Myk stretch bidrar til god bevegelighet og behagelig passform. Forhøyet krage med hakebeskyttelse. Innvendige og utvendige lommer for praktisk lagring. Utstyrt med YKK-glidelåser av verdenskjent kvalitet for sømløs funksjon og økt holdbarhet. Designet med kontrasterende detaljer i grått og sort som hever stilen. HYBRIDJAKKE ELEVATE egner seg godt for brodering av din logo. Legg til en personlig detalj med en farge på glidelåsdragerne. Jakken er allsidig i bruk og passer både til fritid, trening og som arbeidstøy.

Camisa har rimelige priser på logomerking og Showroom med våre produkter. Vi hjelper deg å velge de som passer best til din profil og ditt formål. TA KONTAKT MED OSS for å komme å prøve, skreddersy en løsning og for å tilpasse et eget pristilbud for deg.

PRODUKTINFORMASJON
Størrelser S – 4XL | Materiale armer 100% Strikket Polyester – Brystparti 100% Nylon – Vattering og fôr 100% Polyester | 380 g/m²