HYBRIDJAKKE Sporty Crossover TeeJays®

Varekode: HOODED OUTDOOR CROSSOVER JACKET LADIES 9611 / 419.54 MEN 9610 / 418.54

HYBRIDJAKKE SPORTY CROSSOVER fra TeeJays® – en allsidig og teknisk jakke med hette. Autentisk, avslappet og sporty look. Perfekt som en daglig fritidsjakke. Godt egnet for de litt hustrige overgangsperiodene på våren og høsten. Materialet er en kombinasjon av strikket fleece og 400T Ripstop polyester. Dette bidrar til et pustende og slitesterkt plagg. Jakken har vannavstøtende egenskaper som holder deg varm og tørr mellom væromslagene. Funksjonelle detaljer som justerbar hette og linning, elastiske mansjetter og glidelåser av høy kvalitet, gjør dette til et godt kjøp. 2 store lommer i front og en innvendig lomme. Stoffet er ØKO-TEX sertifisert og inneholder ingen skadelige stoffer. BSCI merket sikrer gode arbeidsforhold for arbeiderne som produserer produktet. Godt egnet for brodering av logo. Finnes i tre fargevarianter: Black/Black Melange, Navy/Navy Melange og Space Grey/Grey Melange. Størrelser fra S – 3XL.

Camisa har rimelige priser på logomerking og Showroom med våre produkter. Vi hjelper deg å velge de som passer best til din profil og ditt formål.
TA KONTAKT MED OSS for å komme å prøve, skreddersy en løsning og for å tilpasse et eget pristilbud for deg.

PRODUKTINFORMASJON
Størrelser S – 3XL | Materiale ytterstoff 100% Polyester – Fôr og vattering 100% Polyester (Ripstop 400T/strikket) | Vannavisende | Pustende

 

Farger:

BlackGreyNavy Se alle farger Se færre farger