Handlenett BAG FOR LIFE

Varekode: W101-1 Product number: 601.28

Handlenett Bag for life er et klassisk handlenett i 100% bomull som trolig aldri vil gå av moten! Fra event til retail har den blitt en bærer for mange merkevarer, beskjeder og design. I bruk er den allsidig og durabel med korssting på håndtakene som gjør posen mer slitesterk. Den har en fin finish med konvoluttsømmer. De lange håndtakene gjør den fleksibel og bæres som den er eller henges over skulderen. Her får du sannsynligvis den aller største fargepaletten å velge i, samt en stor flate for trykk – perfekt grunnlag for å lage ditt eget uttrykk. Underlaget er passende til både silketrykk og brodering av logo/design. Handlenett Bag for life er det perfekte produktet for sommerlig aktiviteter – enten du skal på stranden, festival eller shopping.

Har du lyst til å gi sommergaven til dine ansatte? Vi har alt fra T-skjorter og capser til drikkeflasker og solbriller som passer ypperlig for sesongen. Og hvorfor ikke gi gave i tøyposen? Vi leverer alt med din logo/design – for en ekstra fin sommeravslutning. Se alle våre kampanjer HER.

KAMPANJEPRIS: fra kr. 19,-/stk. ved kjøp av min. 250 stk. i naturfarge

Oppstartskostnader tilkommer.

Utforsk gjerne vårt sortiment om du leter etter flere produkter. Vi hjelper deg å velge riktig designteknikk til ditt formål og gir gode råd gjennom hele designprosessen.
Ta kontakt med oss for å skreddersy en løsning og for å tilpasse et eget pristilbud for deg.

PRODUKTINFORMASJON
Håndtakets lengde: 67 cm | Størrelse på bag: 38×42 cm | Kapasitet: ca.10 liter | 140 g/m² | 100% Bomull | Medium-størrelse på håndtak (67 cm) | Område for design: 33 x 36 cm