TENNISSKJORTE LUXURY STRETCH

Varekode: 513.54 LADIES | 500.54 UNISEX LUXURY STRETCH POLO

TENNISSKJORTE LUXURY STRETCH er den ultimate tennisskjorten – ganske enkelt. Laget av organisk bomull i kombinasjon med elastan, som gir maksimal komfort og en helt fantastisk passform. Snittet kombinert med stretch og den flate strikkede kragen gjør denne luksuriøse tennisskjorten til en klar favoritt. Bomullsstoffet er ringspunnet og gir lange tråder som forsterker kvaliteten og gjør den holdbar. Dette bidrar i tillegg til at garnet føles ekstra mykt mot huden. Skjorten har 3 knapper i matchende farge og mansjetter på ermene. Kroppsnær skjortemodell. Dobbelt forhånds krympet slik at den holder fasongen bedre. Tennisskjorten er et klassisk og foretrukket plagg. Kvaliteten gjør at den passer like godt til fritid og som del av uniformering til bedrifter, lag og organisasjoner. Damemodellen har en lett innsvinget midje. Tilgjengelig i 20 ulike farger med jordtoner til både kvinner og menn.

TENNISSKJORTE LUXURY STRETCH kan leveres med rimelig trykk av din logo/design. Vi har mange ulike designteknikker som du kan velge blant, eks. silketrykk, brodering eller DTG-teknikker. Vi hjelper deg å finne løsningene som passer best til din profil og ditt formål.

TA KONTAKT MED OSS for å skreddersy en løsning og for å tilpasse et eget pristilbud for deg.

PRODUKTINFORMASJON
Størrelser: S – 3XL (4XL og 5XL tilgjengelig i farger Black, Dark Grey, Navy og White) | Materiale: 95% bomull, 5% elastan | 215 g/m²